Galaxy Note 8 Hazırlıkları Başladı

Yazar: Ömer LAYIK tarih: 16/11/2016
Galaxy Note 7 modeli için gelen patlamalar sonrasında tüm modellerin satışı iptal edilirken Samsung Galaxy Note 8 modeli için çalışmalara başlandığı belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar. Samsung 2016 yılını kötü bir şekilde geçirse de yakalanan başarılar Galaxy S8 sayesinde oldukça makul düzeylerde. Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlama olayları kısa süre içerisinde firmanın ciddi […]

Galaxy Note 7 modeli için gelen patlamalar sonrasında tüm modellerin satışı iptal edilirken Samsung Galaxy Note 8 modeli için çalışmalara başlandığı belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Galaxy Note 8 Hazırlıkları BaşladıSamsung 2016 yılını kötü bir şekilde geçirse de yakalanan başarılar Galaxy S8 sayesinde oldukça makul düzeylerde. Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlama olayları kısa süre içerisinde firmanın ciddi oranlarda zarar görmesine neden olurken Galaxy Note 8 çalışmalarının şimdiden başlatıldığı da sızdırıldı. Üstelik tüm sorunların yeni model ile birlikte giderileceği öğrenildi.

Evan Blass PaylaştıTwitter fenomeni Evan Blass tarafından yapılan paylaşımlarda iki farklı versiyon ile Galaxy Note 7 modelinin geleceği belirtilirken aynı zamanda Galaxy S8 için de çalışmaların yapıldığı açıklandı. Galaxy Note 8 modelinde patlama ihtimalinin olması da markanın ciddi bir zarar görmesine neden olabilecek. Bu bakımdan yeni yılda yapılacak tanıtımlardan Galaxy Note 8’de hata olma ihtimali bulunmuyor. Benzer sorunların Galaxy Note 8 modelinde yaşanması markanın toparlayamayacağı bir sürece girmesine neden olabilecek. Bu bakımdan Galaxy Note 7 modelinde bir an önce patlamanın neden kaynaklandığının tespit edilmesi gerekiyor. Yapılacak çalışmalar bu yönde yoğun bir şekilde sürerken yapılan paylaşımlar ve firmalar sızıntılar Samsung'un bu konuda yoğun bir şekilde mesai harcadığını gösteriyor.
10 yıllık tecrübe ile mutlu müşteriler.

Benzer paylaşımlar

Top magnifierarrow-down